Office Euroconsult

Totul dintr-o singura sursa:

Consultanta, audit si instruire ISO
Securitate si sanatate in munca
Evaluarea riscurilor
Prevenirea si stingerea incendiilor
Accesarea fondurilor europene

Contact

Telefon: +40 732 163 572
Mobil: +40 722 384 115
Fax: +40 (0)21 315 1027
Email: office@euroconsult-office.ro

Mesajul dumneavoastra

Evaluarea riscurilor

Procesul de prevenire a accidentelor incepe cu reducerea şi, acolo unde este posibil, eliminarea in totalitate a riscurilor potenţiale. Evaluarea riscurilor va va ajuta sa diminuati posibilitatile de vatamare a lucratorilor si sa mentineti competitivitatea intreprinderii. Conform prevederilor Legii 319/2006 din domeniul securitaţii şi sanataţii in munca, toti angajatorii au obligatia sa evalueze in mod periodic riscurile profesionale pentru fiecare loc de munca cu scopul principal de a proteja sanatatea şi securitatea lucratorilor sai.

Euroconsult Office va sta la dispozitie cu activitati specifice, pentru prevenirea riscurilor profesionale, informarea și formarea lucratorilor privind sanatatea si securitatea in munca și pentru punerea in practica a masurilor stabilite in vederea eliminarii sau reducerii pericolelor asociate fiecarui loc de munca.

Serviciile oferite de Euroconsult Office va sprijina sa identificati pericolele existente, sa selectati echipamentele/utilajele/materialele utilizate la fiecare loc de munca, sa stabiliti prioritatile pentru imbunatatirea mediului de lucru și sa faceti dovada fata de autoritatile competente ca au fost luate toate masurile pentru protectia angajatilor.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie cu oferte de pret personalizate.