Office Euroconsult

Totul dintr-o singura sursa:

Consultanta, audit si instruire ISO
Securitate si sanatate in munca
Evaluarea riscurilor
Prevenirea si stingerea incendiilor
Accesarea fondurilor europene

Contact

Telefon: +40 732 163 572
Mobil: +40 722 384 115
Fax: +40 (0)21 315 1027
Email: office@euroconsult-office.ro

Mesajul dumneavoastra

Prezentare servicii SSM

Cea mai importanta resursa a unei întreprinderi o constituie forţa sa de muncă. Pentru orice activitate, indiferent de dimensiunea acesteia, scopul final trebuie să fie prevenirea accidentelor şi a îmbolnăvirilor ca parte integrantă a unei abordări manageriale eficiente in masura sa evite costurile mari generate de accidente şi îmbolnăviri si sa asigure imbunatatirea productivităţii muncii.

In plus, prevenirea accidentelor reprezinta si o cerinta legala stabilita prin Legea 319/2006 privind Securitatea si Sanatatea în Muncă, conform careia toti angajatorii, indiferent de domeniul de activitate si de marimea companiei au obligatia sa asigure activitiati de prevenire si protectie a  lucratorilor la locul de munca, sub sanctiunea unor amenzi drastice.

Euroconsult Office
, societate abilitata de Ministerul Muncii sa presteze servicii de specialitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca, va pune la dispozitie un pachet complet de solutii menit sa acopere toate cerintele si obligatiile dumneavoastra in conformitate cu Legea nr.319/2006 precum si cu normelor metodologice de aplicare a acesteia (HG1425/2006).

Elaborarea dosarului cu documente prevazute de lege (click)
Asistenta periodica si permanenta (click)


Valoarea pachetului de servicii SSM (protectia muncii) se negociaza in functie de numarul angajatilor, specificul si complexitatea activitatii desfasurate.